even voorstellen.....

Mijn naam is Janneke Sol,  ik woon in Ruinen en ik ben trotse moeder van 3 prachtige kinderen, groepsleerkracht en kindercoach. Het opvoeden en de warme band met kinderen is het mooiste wat er is!

 

Ik werk sinds 1990 met veel plezier in het basisonderwijs, maar mis de begeleiding van de kinderen op persoonlijke vlak. Ik wil kinderen graag ondersteunen en helpen hun eigen kwaliteiten en vaardigheden te ontplooien. Vandaar dat ik naast mijn werk in het onderwijs ben gestart als kindercoach.

 

Het welbevinden van de kinderen staat bij mij altijd voorop. Ik ben nieuwsgierig naar de de talenten van ieder kind. De kanjertraining op school gaf mij in eerste instantie veel nieuwe inspiratie. Wie ben ik? En wat wil ik? En zo begon het te kriebelen om mezelf verder te ontwikkelen. 'Kindercoaching' kwam op mijn pad en  de afgelopen twee jaar heb ik de opleiding tot kindercoach gevolgd.

 

Vanuit openheid en vertrouwen wil ik kinderen graag op een creatieve en enthousiaste manier in hun kracht zetten, laten ontdekken en laten stralen!  Ik ben ervan overtuigd als een kind lekker in zijn/haar vel zit, het zich beter en breder kan ontwikkelen. Ik zie het als een prachtige missie om samen met kinderen en hun ouders een stukje mee te wandelen op hun levenspad.

Straal Ontdek Leef